icon-avc
Home | Ons team | Annemie van Poppel

Annemie van Poppel verzorgt individuele coaching en teamcoaching.

Annemie van Poppel   PCC

Wie?
Ik ben Annemie van Poppel. Mijn verlangen zit vooral in het écht ‘ontmoeten’ en ‘ruimte’ geven tot beweging en ontwikkeling, van en aan mensen.
Die waarden heb ik tot nu toe vooral vormgegeven in mijn gezin, familie en mijn werk in het onderwijs. Ik heb flink met mijn waarden gestoeid, tijdens opleidingen en in mijn werk op verschillende onderwijs-werkplekken. (Stiphout, Aarle-Rixtel, Bakel en Helmond)
Tijdens deze processen heb ik veel mogen leren vanuit wisselende functies, gestart als leerkracht, lid managementteam en intern begeleider/coach. Na mijn droomreis naar Nepal, (2013) waar ik bijna 4 maanden heb gewerkt en gewoond, heb ik definitief gekozen om verder te gaan als zelfstandig coach.

Hoe werk ik?
Het onderwijs was voor mij bij uitstek een plek waar ik érg veel mensen heb mogen ontmoeten. Het volgen van dit pad heeft mij veel mogelijkheden laten zien hoe ik mensen meer bewust kon maken zich verder te willen ontwikkelen, te laten groeien, tot degene die ze in aanleg al zijn. Vanuit deze passie, spiegel ik mensen, altijd vanuit respect en verbinding. Mensen enthousiasmeren, motiveren, coachen, en vooral zaken positief benaderen zijn mijn kernkwaliteiten.
Ook door het volgen van de Magistrum Opleiding Schoolleider en de opleiding Certified Professional Coach heb ik mijn kwaliteiten verbreed en mijn inzichten vergroot. Ik voel het als een groot voorrecht om mijn opgedane kennis en vaardigheden te delen met mensen op weg in hun ontwikkeling. Wat is er nu mooier dan mensen behulpzaam te zijn, die in hun zoektocht naar kansrijke keuzes, tijdelijk een ‘critical friend’ nodig hebben…

Natuurlijke wijsheid
Ik ben een coach, die er van uit gaat dat iedereen al een innerlijke, natuurlijke wijsheid, over zichzelf bezit. Hier écht naar luisteren en handelen is vaak een andere kwestie. Ik ben een coach die jou kritische vragen stelt, spiegelt, samen reflecteert en je in de gelegenheid stelt een volgende  s t a p  te zetten in je ontwikkeling.
Dat ik een tijd met je mee ‘op stap’ mag, geeft zeker een bijzondere ontmoeting en groei.

Contact
Vanuit Coaching & Begeleiding S.T.A.P. verzorg ik individuele coachtrajecten en teamcoaching. Voor meer info kun je op mijn site www.coachingstap.nl terecht.
Je bent altijd welkom voor een eerste ontmoeting!

een warme groet,
Annemie van Poppel
06-12149721
coach@coachingstap.nl