icon-avc
Home | Ons team | Dianne Commissaris

Dianne Commissaris wil mensen beter tot hun recht laten komen in het werk.

Dianne Commissaris   PCC

Ik ben…
Dianne Commissaris (1966), een mens met een heldere geest en een warm hart. Dit betekent dat ik zowel een intellectuele/analytische kant heb als ook een sensitieve/zorgzame. Voor mij zijn beide kwaliteiten even belangrijk en ik kom pas echt goed tot mijn recht in mijn werk als ze beide aangesproken worden. Daarom combineer ik mijn eigen praktijk als professioneel coach met wetenschappelijk advies over arbeid en gezondheid aan bedrijven en overheid. Ik ben opgeleid als ergotherapeut, onderzoeker, doctor in de Bewegingswetenschappen en Certified Professional Coach, en heb jarenlang vrijwilligerswerk gedaan met kinderen, gehandicapten en ouderen. Ik heb een passie voor sport en bewegen, vind het heerlijk om in de tuin te werken en te zitten met een goed boek, en geniet van kinderen en saxofoon spelen.

BTR coaching biedt…
Als gecertificeerd coach bied ik professionele begeleiding bij:
- de bezinning op een volgende stap in je loopbaan
- het vinden, erkennen en leren bewaken van je grenzen
- het voorkomen van uitval bij dreigende overbelasting.
Ik richt me op professionals in onderzoek, wetenschap, R&D, innovatie en high-tech. Zelf werkte ik ruim 20 jaar in deze sector, aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en bij TNO in Hoofddorp.

Mijn ambitie als coach is dat jij beter tot je recht komt in je huidige werk of in een volgende functie. Want dan ben jij op je best en van meeste waarde voor de organisatie waarin je werkt.
Ik werk oplossingsgericht, wat wil zeggen dat jouw doel / datgene wat jij in de toekomst wil kunnen of doen centraal staat in een coachtraject, en niet het verleden of je huidige probleem.
Een traject bij BTR kenmerkt zich door structuur in de vorm van een coachplan en door concrete opdrachten en praktische oefeningen, ook buiten de coachsessies. Want in de praktijk van alledag vinden de uiteindelijke veranderingen plaats.
Een specialiteit van BTR is de Werkenergieanalyse®. Via een helder rapport krijg je direct inzicht in de achtergronden van een gebrek aan energie in je werk en in een begeleidend gesprek komen we tot mogelijke oplossingen en concrete acties.

BTR coaching ... voor meer balans in je werk en beweging in je loopbaan!

Contact
Ik hoor en vertel graag wat ik voor je kan betekenen als het gaat om loopbaancoaching, begeleiding bij (dreigende) overbelasting of een Werkenergieanalyse®. Een kennismakingsgesprek is gratis en verplicht tot niets. Kijk voor meer informatie ook op mijn website (www.btrcoaching.nl) en LinkedIn-pagina (http://nl.linkedin.com/in/diannecommissaris/).


Graag tot ziens,
Dianne Commissaris
t: 06 2509 7811
e: info@btrcoaching.nl