icon-avc
Home | Ons team | Frederike Beijderwellen

Frederike Beijderwellen

Frederike Beijderwellen   PCC

Frederike Beijderwellen wil “Mensen uitdagen om zelf in beweging te komen met als doel zelf de gewenste verandering in gang te zetten”. Door die beweging kan de eigen kracht worden (her)ontdekt, om deze optimaal in te zetten en zo de gewenste verandering tot stand te brengen. Coaching kan hierbij van toegevoegde waarde zijn en richt zich op de ontwikkeling van personen in organisaties. Het leidt tot betere prestaties en levert een bijdrage aan het vergroten van de zelfstandigheid van mensen.

Specialisatie

  • Individuele coaching
  • Loopbaanbegeleiding
  • IRO-trajecten voor bedrijven

De belangrijkste drijfveer om zich te specialiseren in deze producten heeft te maken met haar oprechte belangstelling voor mensen. Zij is nieuwsgierig naar wat hen beweegt, wat hen blokkeert, en wat hun diepere drijfveren zijn in hun leven. Tevens geeft het haar voldoening dat je mensen mag volgen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Frederike heeft veel ervaring op het gebied van personeel en organisatie in de gezondheidszorg, waar ook haar wortels liggen. Zij heeft de overtuiging dat verandering alleen tot stand komt wanneer we zelf die vicieuze cirkel te doorbreken