icon-avc
Home | Ons team | Henk Loonen

Henk Loonen

Henk Loonen   PCC

Wie ben ik?
Mijn naam is Henk Loonen. Ik studeerde Sociale Pedagogiek en werkte een groot aantal jaren als beleidsmedewerker onderwijs bij een landelijke onderwijsorganisatie en daarna bij de gemeentelijke overheid. Omdat het werken met mensen mij bijzonder aanspreekt koos ik op enig moment voor een leidinggevende functie. Als afdelingsmanager bij de gemeente Venray heb ik mijn leidinggevende kwaliteiten doorontwikkeld en ik ben een manager van de menselijke maat. Ik geniet ervan om met mensen te werken, hen te stimuleren zich te ontwikkelen en hen te zien groeien in hun functioneren. Ik ben een people manager en haal de voldoening van mijn werk uit het dagelijks werken met mensen.

Mijn kwaliteiten als coach
Als coach ben ik primair geïnteresseerd in de mens achter de coachee.  Als coach wil ik de coachee via een proces van bewustmaken en verantwoordelijkheid nemen laten werken aan zijn of haar eigen ontwikkeling. Ik doe dat op een enthousiasmerende en inspirerende wijze, ben eerlijk en schep een vertrouwensband met een coachee. Ik werk eraan om de coachingrelatie vorm te geven  en schep een veilige omgeving.

Mijn bedrijf
Via het bedrijf Coach at Work bied ik mijn diensten aan derden aan. Voor zowel personal coaching als teamcoaching  bent u bij mij aan het juiste adres. Ik besteed veel aandacht aan de intake. In het intakegesprek wordt de coachvraag  verkend. Dit resulteert in een individueel coachplan en een offerte voor een coachtraject op maat. Tevens wordt in het intakegesprek verkend of er een klik is tussen coach en medewerker(s). Dit is voorwaarde voor een succesvol coachtraject en dus voor de start van een traject.

Topprestatie
Als personal coach lever ik er een bijdrage aan dat mensen succesvol worden in hun werk en het leven. Ik help mensen te onderkennen wat ze tegenhoudt om alles te bereiken wat ze willen. Ik leer mensen om uitdagingen aan te gaan en tegenslagen te overwinnen. Ik bied  personen en teams een professionele steun in de rug om topprestaties te bereiken.

Meer weten?
Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de website van mijn bedrijf www.coachatwork.eu
Ook kunt u mij bellen via 0478-511594 of 06-22408613 of stuur een mail aan info@coachatwork.eu.