icon-avc
Home |
 • Professionalisering |
 • Bewustwordingsweek

  Leven in Topvorm 


  Voor iedereen die de tijd wil nemen om stil te staan bij de eigen manier van leven. Deze bewustwordingsweek kun je zien als een moment van inademen, uitademen en bijtanken. Je gaat ontdekken hoe het met je is en te weten wat je nodig hebt om in jouw topvorm te komen. Je kijkt met nieuwe ogen naar je leven, wie en wat daarin voor jou belangrijk is. Je leert welke eenvoudige technieken en inzichten je gedurende je dagdagelijkse leven kunnen helpen. Je gaat meer genieten, wordt gezonder en energieker. Willen we dat niet allemaal?

  ‘Leven in topvorm’

  Deze zesdaagse bezinning, onder professionele begeleiding, is bedoeld om een week de tijd en ruimte te nemen voor jezelf. Er even helemaal tussenuit, letterlijk afstand nemen, uitrusten, nieuwe energie op doen en op een verfrissende wijze aan de slag met belangrijke thema´s over leven en/of werk. Door bewust afstand te nemen van je dagelijkse leven kun je vanuit een ander perspectief stil staan bij zaken die op dit moment belangrijk voor je zijn. In een van alle gemakken voorzien hotel in een van de mooiste delen van de provence, waar je heerlijk wordt verzorgd, omgeven door schitterende natuur, ga jij een week lang ontspannen/opladen, kennismaken met meditatie/mindfulness of juist weer verdieping zoeken op jouw eigen wijze.

  Doel van de bewustwordingsweek

  ‘Leven in topvorm’ Er even helemaal tussenuit, letterlijk afstand nemen, uitrusten, nieuwe energie op doen en op een verfrissende wijze aan de slag met belangrijke thema´s over leven en/of werk. Een bewustwording op maat, waarin jouw vragen centraal staan. Dit unieke en compacte concept blijkt telkens weer bijzonder krachtig en effectief te zijn! Voor wie is de bewustwordingsweek? * Voor iedereen (ouder dan 16 jaar) die de tijd wil nemen stil te staan bij de eigen manier van leven en op zoek wil gaan naar verbeteringen daarin. * Voor iedereen die zichzelf een time-out gunt in het drukke bestaan. * Voor iedereen die op een ontspannen manier de tijd wil nemen terug te kijken. * Voor iedereen die zicht wil krijgen op de belangrijke zaken in het leven.